perjantai 30. syyskuuta 2011

Back to business

Oho, onpahan tullut taas pitkä tauko päivityksiin. Tässä pikakelauksella meidän puuhasteluja.

Kesälomareissuni huippukohta oli tietenkin ihka ensimmäinen Toberoi-päivä Somerolla. Oli mahtavaa nähdä kaikki Montyn sisarukset. Kaikista löytyi se paimenen alku, mikä nyt tietty oli oletettavaakin. Montyahan oli jo sytytelty aiemminkin, mutta tämä oli eka kerta kun se pääsi paimentamaan helpoille lampaille, ilman liinassa oloa. Mie luulin että se olis paljon vallattomampi ;) Mut se olikin ihan isänsä poika, tykkäs mennä kaaaauuas. Lisäks huomasimme heti sen yhdensuuntaisuuden, pyöri lähinnä vain vasempaan.

Aino otti tietty hienoja kuvia, tässä mun suosikki:


Työmiehen näkönen ;)
 Ja videota treenistä:
       http://www.youtube.com/watch?v=FAHObKZcZF8&feature=related

Etelän reissulla Monty pääsi myös treffailemaan paljon vieraita koiria ja käymään kentän laidalla treenejä katsomassa, kaupunkikävelyillä ja sienimetsässä, muiden muassa. Lomalta palatessa koirat pääs oikein hotelliin yöksi, kun jäimme Kemin Cumulukseen seuraavan päivän agi-piirinmestisten takia. Monty oli tietty myös kisoja katsomassa ja käyttäytyi tosi hyvin. Kisapaikalla tuli tehtyä myös jonnin verran ohituskoulua ja muuta pikkutreeniä.

Lauma Ylläksellä.
Etelän reissun jälkeen oli tiedossa paikallisreissailua koska mun isä tuli tänne pohjosiin kylästelemään. Kävimme läpi Pellon lähitienoon nähtävyyksiä ja tuli tehtyä mutka Ylläksellekin.

Pakasaivossa, jota Lapin Helvetiksikin sanotaan.

Nyt kun lomat on vietetty, arki ja paluu perustreeneihin on taas alkanut. Tälläkin viikolla hallilla on tullut käväistyä useamman kerran. Monty oli myös seuraamassa häkitettynä mun agsaryhmän treenejä. Jos jollakulla on hyviä ideoita kuinka saada tän tyyppinen koira hiljaisena, rauhallisena katsomaan kun muut treenaa niin antakaa kuulua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti