keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Treeni-iloa

Töissä vähän hiljaisempaa niin ainakin on tullut treenattua koiria ;) Maarulla on ens sunnuntaina tokokoe täällä Pellossa joten sekin on nyt saanut treenailla "ihan oikeesti". Eipä ole tosin kummosia tulos-odotuksia, mie käytän sillä niin paljon apuja (joita en ees viitti hioa pois) joten niistä ropisee pisteet pois. Maaru on myös treeneissä ollut tooosi äänekäs, mutta uskon että kokeessa kehään mennessä kun se huomaa ettei mul ole nameja matkassa sen vire laskee kuin lehmänhäntä ja ääntely häviää (tai vähenee huomattavasti) siinä samalla.

Montyn treenaaminen on edelleen vaan kaikenlaista hauskanpitoa. Tosin tajusin että onhan se jo 7kk, pitäshän sille ehkä jo opettaa jotain "oikeaa", ni alotin sit kunnon perusasentokuurin. Tosin sitäkään en ole vielä nimennyt ja avutkin käytössä, mutku toi on tommonen kakara. ;)  Targettia treenatessani tänään huomasin kans etten aina vaadi siltä tarpeeksi, tulee palkattua monesti niistä sinnepäin suorituksista vaikka huomasin että kun siltä vaatii niin osaahan se laittaa ne tassut tasan kunnollakin sinne targetille.

Takapään käyttö on kohentunut huimasti ja tuntuu ajoittain että se vihdoin on oikeesti sen löytänyt :) Ollaan treenattu paljon tasapainolautaa, skeittaamista, peruutusta, laatikkoon menoa, vadin ympäri pyörimistä jne.

Noutomotivaatiota oon kans treenannu ja sanotaanko ettei motivaatiossa ole todellakaan ongelmaa, luovutuksessa taas on :) Kun se sen kapulan hakee niin sen kanssa on vaan niiiin mukavaa rallatella. Luovutusta tartteekin aloittaa kohta erikseen treenaamaan ja pitoa kans. Muovikapulaa se ainaskin nyt mälvää suussaan mutta metskua ei. Eilen tuli todistettua että vaikka se on poikapuoleinen, se osaa tehdä kaksi asiaa samaan aikaan. Nimittäin sillä oli metskun kanssa niin hauskaa että vaikka kakkahätä yllätti kesken metkulla leikkimisen, se piti kapulan tiukasti suussaan kakatessaan ja jatkoi rallattelua kapulan kanssa tarpeensa suoritettuaan, hih!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti