perjantai 2. maaliskuuta 2012

Paluu agsan alkeisiin.

Eilen ensin päivällä kolmetuntiset hankiulkoilut ja illalla mun agsaryhmä, jossa Monty sai tehdä hyppytekniikkaa. Ekat hyppytekniikkatreenit sairasloman jälkeen. Aattelin että kun muutenkin hyppii, pomppii ja revittelee niin kai se kestää tehdä jo hyppytekniikkaa 20cm rimoilla ;) Leikkauksesta siis nyt 5 viikkoa.

Eli ensin perussarjaa viidellä hypyllä.
1.toisto:ok
2.toisto: odotetusti hyppäsi viimiset kaksi samalla loikalla.
rima pois vikasta esteestä.
3.toisto: vieläkin tosi pitkä loikka neloselta.
4.toisto: sama kuin yllä.
vitoshyppy pois.
5. toisto: ok

Muuta: Hyvä lähtöasento, kerran nytkähti mun uloshengityksestä mutta huomasi ite virheensä. Kaamea saalisloikka aina lelulle. Mut hei, nyt se palauttaa lelun aina ilman rallatteluja, jee! Hyvin huomasi että taukoa on ollut näistä treeneistä.

Kun agsaryhmä lähti, otin seuruuta ja uuden sarjan hyppytekniikkaa.

Neljällä hypyllä, neljä toistoa jotka kaikki ok :)
Takaakiertoja, rima 20cm, kummastakin suunnasta kolme toistoa, hyviä.

Monty on ahkeraan harjoitellut häkissä oloa kentän laidalla kun muut treenaa ja on edistynyt hyvin. Eilen ei ollut suihkepullo edes näkyvillä ja pysyi ihan kivan rauhallisena, jee!Tänään töitten jälkeen lenkillä innostuin käskyttelemään sen paimennusta oikein urakalla. Stoppeja, kohtituloa, maahanmenoja jne. Illalla tokovuorolla hyödynnettiin vieraat miehet hallilla (ja siis ihan koiraihmisiä eikä rakennusmiehiä) ja laitoin ne namittamaan ja leikittämään Montya. Ei ongelmia. Pienesti seuruuta ja yks luoksetulo leluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti