sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sunnuntaitreeni

Taas ihan mahtava keväinen ilma ollut tänään. Kävin nauttimassa auringonpaisteesta poroajokisoissa Lankojärvellä, Monty joutui tyytymään vain autoiluun kun en tiennyt saako kisapaikalle ottaa koiria. Kisojen jälkeen sitten mukavat ulkoilut.


Who's Da Boss?
 Illalla hallilla treenit koko lauman kera. Monty sai kokeilla onnistuuko sen pysyä häkissä häkin ovi avoinna tauolla kun treenaan Maarun tai Sillan kanssa. Onnistuihan se, yhden palautuksen taktiikalla ;) Eli Maarun luoksetulo oli liikaa, varasti häkistä, palautin, otin uuden luoksetulon Maarun kanssa ja johan pysyi. Sama homma Sillan agsan kanssa, kerran piti palauttaa kun mun suhinat Sillalle oli liikaa, sitten pysyi kiltisti muun treenin ajan.

Monty ite treenas agsaosiossa hyppytekniikkaa perussarjalla, hyppyneliötä, takaaleikkauksia putkella ja hypyllä sekä hyppyjarrua. Toko-osiossa metallinoutoa kahdella kapulalla ja seuruuta. Pakko alkaa opettaa pitoa... Nimittäin noutomotivaatio ja kiinnostus kapulaan on valtava, se vaan ei osaa pitää eikä palauttaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti