maanantai 1. elokuuta 2011

Citypäivä

Kävimmä Montyn kanssa tänään isossa maailmassa, Rovaniemi-cityssä. Monty hengaili iloisena poikana kävelykadulla menoa tarkkailemassa. Nähtiin mm. sokean opaskoira työssään. Monty joutui myös olemaan jonnin verran autossa mun shoppaillessa mutta aina kun palasin autolle ja kurkistin takakonttiin siellä se poju nukkui sikeästi. Nyt on shoppailtu pakkanen täyteen ruokaa Montylle ja uusi narupallo treeneihin (lisäksi saatiin Suvilta lomareissun tuomisina hieno köysipallo, kiitos!).

Paluumatkalla pysähdyin Ritavalkealla ja kun siellä ei ollut ketään pääsi Monsteri uimaan. Liinassa taas tietty. Täytyy sanoa että parissa päivässä on tullut paljon edistystä tuohon kuuliaisuuteen veteen mennessä. Nyt jo odotti hyvin vapautuskäskyä. Aina kun tuli rantaan, käskin oottamaan hetken ja sitten vapautin. Lisäks ei enää tuijota vettä maanisesti vaan katsoo muakin välillä.

Tämä oli eka Montyn käymistä uimapaikoista jossa oli laituri. Reippaana käveli huojuvalla ponttoonilaiturilla. Ois halunnut hypätä syvään päähän laiturilta mutta ei ihan uskaltanut. Mutta matalaan päähän kyllä! :)

Ei kun veteen menoks!

Anteeksi, kuinka tästä pääsee ylös?


Näin se onnistuu!


Uskaltaisko tästä jo hypätä?


Jo vain!


Sukelluksiin..

Iltapuuhasteluina paikkaistumista, laatikkoleikkiä, käsitouchia ja eilen aloitettua alkeis-pitoharkkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti