maanantai 22. elokuuta 2011

Viikon kootut

Olenpa ollut laiska bloginkirjoittaja. Ollaan me kaikenlaista pientä treenailtu tässä viikon sisällä vaikken ole tänne raportoinutkaan.

Ma oltiin retkellä Salmilompolossa. Neuvoteltiin aika pitkään taas sellasesta korrektista käytöksestä ennen uimaan pääsyä. Kun muut oli jo päässy ni sinnehän ois pitäny Montynkin päästä just nyt heti eikä vasta kontaktin jälkeen. Mut pääsi se sitten lopulta. Oli vissiin aika kylmää jo vesi, saatto olla kesän viimisiä uintikertoja.


Monster of Loch Salmilompolo.
 Lisäks löydettiin uusia lenkkeilymaastoja ihan tästä nurkilta.


Montyn valtakuntaa.
 Nii, sitten me käytiin yks ilta möllitokoissa Rovaniemellä. Mun piti kisata Maarun kanssa, mutta se pelästyi ilmoittautumisjonossa ampiasia ja meni ihan toimintakyvyttömäksi. Paikkamakuussa (joka on sille ihan pomminvarma liike) se lähti ahdistuneena kälppimään about puolenminuutin kohdalla. En sitten edes vienyt sitä yksittäisliikkeisiin. En sitten tiedä pistikö sitä siellä vai onko sitä nyt joskus aiemmin amppari pistänyt ja tullut siitä kammo, sillä ei se ennen ole tuollain mitään ötököitä pelännyt. No siitä tuli sitten Montylle kuitennin hyvä turistireissu. Se pääsi katselemaan myös agsatreenejä ja treenattiin paljon kontaktia. Teki myös paikkaistumista ja luoksetuloa kehän laidalla.


Sivuprofiilia viime viikolta.


Montyn uusin harrastus on skeittaaminen :) Saatiin lauta lainaan ja alotettiin treenaaminen, Montyn mielestä superhauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti