lauantai 6. elokuuta 2011

Treenikooste

Torstaina hallilla. Ekassa sessiossa rauhottumistreeni, käsikosketusta ja maahanmenoja. Maarun treenin jälkeen toinen sessio joka käsitti vain "oloa" kun Jetta samaan aikaan treenaili. Niin ja lopuksi parit luoksetulot. Eka oli peräänjuoksu, toisessa leikki Suvin kanssa lelulla ja sen piti siitä tulla mun luo. Kyllä vaihtoi mieluusti minutkin leikkikaveriksi :)

Uusi narupallo on pop.

Eilen kotona pikkusessioita istumista, maahanmenoa, pitoa, perusasentoa, peruuttamista ja laatikkoleikkejä. Illalla töitten jälkeen käytin vielä raviradalla juoksemassa koska se muuten juoksis päin seiniä kotona iltavillin aikaan ;) Ei mennyt ojiin ja lammikoihin  raviksella kun kielsin. Edistystä!

Korvat taipuvat taas moneen. Tässä mallia toinen ylhäällä..
Tänään treenasin raviksella lenkin yhteydessä. Läheiseltä ampumaradalta kuului laukauksia ainakin kymmenen minuutissa eli aika hyvää paukkutreeniä. Eipä se tosin mitään paukkeesta välittänyt niin kuin ei ole tähän mennessä ennenkään kun sille on ammuttu. Maahanmenoja, lelusta-leluun-vaihtoja, paikkaistumista ja reinforcement zone-treeniä (mitenköhän tuon ja fiksusti suomentais? Vahviste-alue?).


Oisko tämmöset sakemannikorvat kivat?

Vai tämmöset taittokorvat? Koittakaa nyt päättää!


1 kommentti:

  1. Hei, nytkö tämä kommentointi onnistuu? Olen epätoivoisesti yrittänyt lähettää jo vaikka kuinka monta kommenttia. Jos blogiin ei tule päivityksiä, tuun tänne joka päivä kysymään, mitä mitä mitä ootte tehny? ;)

    VastaaPoista